Dina livsstilsvanor idag, visar sig även senare i livet

by Mikaela Bjerring on 7 januari, 2011 · 2 comments

in Blogg, Kost, Livsstilsförändringar, Sjukdomar - Symtom

Dina livsstilsvanor idag sätter sina spår vilket kommer att visa sig senare i livet!

Dina livsstilsvanor idag, visar sig även senare i livet

Dina livsstilsvanor idag, visar sig även senare i livet

Din livsstil, kostvanor, tankar och hur du kände dig när du var yngre, har påverkat dig hur du fysiskt och psykiskt mår idag. Lika väl som dina vanor och fysiskt och mentala tillstånd idag kommer att påverka hur du mår och känner dig senare i livet.

Det har bevisats att hälsan av flera generationer bakåt i tiden även påverkat dig! Lika väl som du påverkat dina barn eller kommer att påverka dina framtida barn beroende på hur dina vanor har sett ut genom livet.

Så genom att förändra din livsstil till det bättre och inte ignorera olika symtom som försöker säga till dig att något inte står rätt till i kroppen, så ökar du inte bara din livskvalité och hälsa i dag utan förebygger framtida sjukdomar och förtidigt åldrande. Samtidigt ger du framtida generationer bättre förutsättningar.


KÄLLOR & REFERENSER


(1) Peter Wilhelmsson, Lev ung längre, ICA bokförlag, ISBN: 91-534-2085-3

Bildkälla: Fotograf: Peggy Greb., public domain – wikimedia commons: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Milch-Jogurt-Früchte.jpg


	


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Johanna januari 7, 2011 kl. 20:43

Väldigt sant!

Svara

2 Kera januari 9, 2011 kl. 11:21

ja, verkligen sant, varje dag räknas!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: