Du skapar dina egna begränsningar!

by Mikaela Bjerring on 12 januari, 2011 · 2 comments

in Blogg, Personlig utveckling, Psykisk hälsa - välbefinnandet

Ingenting bara händer oss, vi låter det hända! Därmed skapar man sina egna begränsningar så väl som sina möjligheter.

Vår omgivning är en illusion av våra egna tankar, eftersom vi alla uppfattar vår omvärld på olika sätt. Vi kan betrakta samma objekt, men de ger oss olika innebörd. Vi ser inte världen som den är, vi ser den som vi är.

Du skapar dina egna begränsningar!

Du skapar dina egna begränsningar!

Man ser vad man söker. Är det fel man letar efter är detta det enda man kommer att finna. Förväntar man sig att misslyckas så kommer resultatet bli därefter.

Människan har en tendens att anpassa sig. Allt kan bli ”normalt” om det bara upprepas tillräckligt många gånger. Ibland kan det vara lättare att acceptera något även då vi inte tycker om resultatet, ignorera att känna och inse vad som är fel och istället kalla det ” vårt öde”.

Den miljö och de personer du omger dig med påverkar dig starkt. Du speglar dig själv i andra människor och det du ser där är din egen illusion om vem du är. Omger du dig av positiva, kreativa och framgångsrika människor, så är det även så du kommer att se dig själv.

Ditt liv är din canvas som du kan fylla med vad du vill. Fyll den med glädje, passion och det som ligger dig närmast hjärtat…

 KÄLLOR & REFERENSERBildkälla: Wikimedia-commons / dreams, Public domain.


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Christer januari 12, 2011 kl. 12:26

Ja det är bara en själv som sätter spärrarna många gånger.

Svara

2 Mikaela Bjerring januari 12, 2011 kl. 12:56

Ja, de flesta människor motarbetar sig själv, istället för att gå utanför sin bekvämlighets zone och våga!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: