Ec-go bagen som levereras med ekologiska godsaker

by Mikaela Bjerring on 17 augusti, 2015 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Ekologiskt, Glutenfritt, Hälsokost, Kost, Laktosfritt, Livsmedel


Naturligt och ekologiskt godis, snacks och energibars utan tillsatt socker, fritt från gluten och laktos är vad du hittar i en Ec-Go bag. Produkterna i Ec-Go’s sortiment innehåller inga syntetiska färg- och smakämnen. Nyttigare alternativ av ekologiska godsaker som du kan njuta av med gott samvete.

ecgo bag
Även om man håller en bra vardagskost så faller många när sötsuget slår till. På ecgo.se så kan du prenumerera på en Ec-Go bag eller plocka ihop dina egna favoriter av nyttigare snacks. Du har också möjligheten att skicka ett Ec-Go gram och överraska någon du tycker om genom att ge bort en bag med en personlig hälsning.

Är du sugen på att prova på så kan du passa på att använda rabattkod ”ECGOPASSION” så får du 20 % rabatt på din beställning på ecgo.seViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Emma augusti 20, 2015 kl. 10:37

Så många härliga eko produkter! Mums 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: