Effekten av kosttillskottet VitaePro

by Mikaela Bjerring on 20 augusti, 2011 · 3 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Hälsa, Immunsystemet, Muskler – Skelett – Leder, Träningstillskott

VitaePro är ett av Nordens mest använda kosttillskott och innehåller näringsämnen som har en väl dokumenterad effekt på flera viktiga funktioner i kroppen. Här följer några exempel på vilka funktioner näringsämnena i VitaPro har för hälsan.

Vitaepro effekt

Några exempel på fördelarna med näringsämnen i VitaePro

VitaePro innehåller en välbeprövad kombination av olika näringsämnen som alla har olika funktioner kroppen. Dessa näringsämne är: astaxanthin, zeaxanthin och lutein,  Boswellia serrata, selen, vitamin C, D och E samt viktiga omega 3-fettsyror.

  • Antioxidanterna selen, C-vitamin och E- vitamin bidrar till kroppens immunförsvar.
  • Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion.
  • Boswellia servat bidrar till ledernas normala funktion.
  • D-vitamin som bidrar till att bibehålla en normal muskelfunktion.
  •  C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskbildning.

Antioxidanter och dess funktion i kroppen

Antioxidanter är kroppens naturliga försvar mot reaktiva syreföreningar, och skyddar cellerna från att brytas ner. När kroppen utsätts för belastning bildas en ökad mängd reaktiva syreföreningar och skapar oxidativ stress. VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som stödjer immunförsvaret, reducerar bildandet av mjölksyra, förhindrar oxidativ stress och hämmar därmed ömhet och stelhet i muskler. Detta i sin tur leder till snabbare återhämtning efter träning och fysisk belastning. Detta gäller alla, oavsett ålder och motionsform.

Bra för hjärtat

VitaePro innehåller de essentiella Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA. Dessa fettsyror har en centrala för flera viktiga funktioner i kroppen. DHA och EPA är så kallade långa fleromättade omega 3-fettsyror som måste intas via kosten då kroppen inte själv kan tillverka dessa. DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion.

VitaePro för lederna

VitaePro innehåller växtextraktet Boswellia serrata, som bidrar till att ledernas normala funktion. Boswellia serrata är ett träd som växer i stora delar av Afrika och Asien. Trädet producerar en starkt doftande saft som kan tappas från trädet utan att det förstörs. Denna saft har en lång traditionell användning för att bevara välfungerande leder. Att hålla sina leder rörliga och i bra form är viktigt både i yngre och äldre ålder.

C-vitamin är ett annat näringsämne som har en betydande roll för ledhälsan. C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning, som är viktigt för broskets normala funktion.

VitaePro för musklerna

Att ha välfungerande muskler är viktigt för att kunna hålla sig aktiv och rörlig genom hela livet. VitaePro innehåller D-vitamin som bidrar till att bibehålla en normal muskelfunktion.

Här har du chansen att: Pröva VitaePro nu till halva priset!

Vitaepro effekt

KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLARHär kan du läsa mer om: Effekten av VitaePro


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Lotta B augusti 20, 2011 kl. 20:58

Min man fick sitt liv tillbaka efter en tids användning av vitaePro. Innan dess var han orkeslös och hade verk i musklerna efter bara lite ansträngning. Vårt liv har förändrats!

Svara

2 Robin december 24, 2011 kl. 15:15

Där ser man, inget som jag hört talats om förut. Kanske ska man testa då jag både motionerar och tränar rätt hårt? =) god jul på dig btw!

Svara

3 Mikaela Bjerring december 24, 2011 kl. 16:09

Ja, verkligen en bra produkt! Önskar dig en underbar Jul!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: