Egyptian Magic – en produkt som lever upp till sitt namn

by Mikaela Bjerring on 4 juli, 2014 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Huden, Hudproblem, Kroppsvård

Efter 20 år på marknaden har Egyptian magic växt till att bli en kulturprodukt, och är idag en väldigt omtalad och uppskattad produkt runt om i världen. Jag har under ett flertal år hört mycket positivt om produkten, så jag kände att det var dags för mig att prova och ta reda på om den verkligen är så bra som det sägs.

Egyptian magic är en kräm för många ändamål och har en innehållsförteckning som är en fröjd att se. Produkten består av enbart naturliga ingredienser vilka är; olivolja, bivax, honung, bipollen, bipropolis, bidrottninggelé och inget annat. Ingredienser som är guld värt för huden.

Egyptian magic
Den är även så mild att den kan användas på bebisar och barn, samt personer som har känslig hud. Krämen kan användas för att mjuka upp torr hud, ge fukt åt torrt hår, lindra en kliande hårbotten, mjuka upp spruckna läppar och torra händer, nagelband, armbågar och hälar och kan användas på irriterad hud, vid solsveda, eksem, utslag eller insektsbett. Det finns även de som använt produkten på brännskador och ärr och fått mycket bra resultat efter en tids regelbunden användning. Produkten kan som sagt användas på hela kroppen och ansiktet och ger generöst med fukt och näring samt en fin lyster.

Konsistensen är mjuk/fast i burk som smälter när den kommer i kontakt med huden. Den är väldigt dryg, och en liten mängd tar dig väldigt långt. Ta en liten klick av Egyptian magic och gnid den mellan fingertopparna vilket direkt gör den flytande till en olja. Massera sedan in produkten med cirkelrörelser på ansiktet eller området du vill behandla. När du applicerar produkten kan den först kännas fet och det tar en stund innan huden absorberat krämen, men när den väl gjort det känns huden väl återfuktad utan att ha lämna kvar en fet hinna. Efter ett tids användning så känns huden även mer fuktbalanserad.

Oprah och Egyptian magic
Ansikte och läppar är mina huvudområden men jag använder den även till mina armbågar, händer, nagelband och som fotkräm. Jag använder den även för håret. Ta en liten klick stor som en fingernagel och värm upp krämen mellan handflatorna. applicera sedan genom att försiktigt stryka händerna över håret för att ta bort frizz eller krama i håret om du har lockigt hår.

Egyptian magic gjorde sig bättre än förväntat (och då var mina förväntningar mycket höga). Detta är verkligen en produkt som hädanefter kommer att ha en permanent plats i mitt badrumsskåp.

Återförsäljare av Egyptian magic hittar här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: