Ekologisk C-vitaminkur för huden

by Mikaela Bjerring on 23 augusti, 2016 · 0 comments

in Anti-aging, Blogg, Naturlig skönhet

Börlind Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur är ännu en underbar produkt från Anne-Marie Börlind. Produkten har blivit en riktig bästsäljare vilket inte alls förvånar mig. Med extrakt från ekologiska apelsiner tillsammans med en rad andra aktiva ämnen ger den huden en fin lyster och en riktig C-vitaminboost!

C-vitaminserum - Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur har en hög koncentration av extrakt från C-vitaminrika blodapelsiner, mjölksyra, vitaminer och allantoin. Tillsammans stimulerar de hudens produktion av kollagen, neutraliserar fria radikaler, stramar upp, samt ger fukt och skydd. Betakaroten från morotsolja ger huden en fin lyster. Det är ett tunnflytande serum som huden snabbt suger åt sig. Ett C-vitaminserum som passar alla hudtyper.

Så använder du Börlind Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur

Skaka om flaskan väl. Ta ett par droppar Börlind Orange Blossom Energizer i handflatorna och applicera på ansikte, hals och dekolletage morgon och kväll på en väl rengjord hud. Ge serumet ett par minuter att absorberas och fortsätt därefter med en dagkräm/nattkräm.

Lite kort om Börlind ekologiska hudvård

Börlind hudvård är ekologisk hudvård med dokumenterad effekt. Företaget har funnits i över 50 år och grundades av kosmetolog Anne-Marie Lindner och apotekaren Hermann Börner. Tillsammans började de tillverka hudvårdsprodukter baserat på ekologiska ingredienser med aktiva ämnen från naturen. Börlinds filosofi är att produkterna ska stimulera och stärka hudens naturliga funktion och Anne-Marie Lindners motto är “Vad jag inte kan äta sätter jag inte heller på min hud”.

Produktutvecklingen sker med modern bioteknik som förenar natur och vetenskap. Alger, naturliga växtextrakt, vegetabiliska oljor, hyaluronsyra, växtstamceller och molekyler ur plankton är några exempel på råvaror från naturen med dokumenterad effekt. Dessa ingredienser blir sedan produkter som ger resultat.

Återförsäljare av Anne-Marie Börlinds produkter hittar du här

Relaterade inlägg:

 

Spara

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: