Di Tchón – Ekologisk hudvård för känslig & stressad hud

by Mikaela Bjerring on 8 november, 2015 · 0 comments - I samarbete med Di Tchón -

in Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Naturlig skönhet

När huden är känslig och stressad så behöver den lite extra omtanke. Du vill då använda produkter som är vårdande, lugnande och som fungerar återuppbyggande. Följande naturliga produkter från Di Tchón är speciellt anpassade för känslig och stressad hud som stödjer hudens förutsättningar att få tillbaka en bra balans.

Di Tchon ekologisk hudvård för stressad hud
Stress kan visa sig fysiskt på många sätt och i huden kan den återspegla sig genom att gör den extra känslig och reaktiv. Symptom på stressad hud kan t.ex. vara att irritation uppstår som kan leda rodnad och inflammatoriska tillstånd så som vuxenakne, eksem och rosacea. Det kan även yttra sig genom att huden känns grå och livlös, att den får en ojämn hudtonen och att den åldras i förtid.

Di Tchóns

Di Tchón är svensk, ekologisk hudvård speciellt utvecklad för hud som är stressad. Ingredienserna hjälper till att lugna, skydda och stärka huden. De är helt fria från syntetiska ämnen, alkohol, syror och andra starka ämnen som lätt kan skapa irritation. Produkterna är ekologiska, näringsrika och innehåller naturliga ämnen med anti-inflammatoriska egenskaper. I Di Tchóns produktserie så ingår 3 produkter: Soothe Cleansing Milk, Soothe Herbal Oil Serum och Soothe Face Cream.

Soothe Cleansing Milk

Soothe Cleansing Milk är en rengöringsmjölk som känns mild och skön på huden utan att torka ut. Den ger inte alls den där rödflammigheten som känslig hud kan få efter rengöring. Även då den är mild så gör den ett bra jobb med att ta bort make up och smuts. Ta en liten klick av rengöringen och massera in på fuktad hud. Ta din tid och verkligen massera upp make up och orenheter, Tvätta därefter av huden med ljummet vatten. Produkten innehåller bland annat kamomill som har en vårdande och lugnade effekt på huden.

Soothe Herbal Oil Serum

Soothe Herbal Oil Serum används efter det att huden är noga rengjord. Massera in några droppar när huden fortfarande är något fuktig och låt den absorberas. Serumet är lugnande och rik på näring, vilket bidrar till att bygga upp hudens motståndskraft och skyddande barriär. Serumet går lätt in i huden och lämnar den återfuktad med en frisk lyster. De aktiva ingredienserna i serumet är aprikos, arganolja, kamomill, rosmarin och schisandra. En riktigt härlig ansiktsolja.

Soothe Face Cream

Sista steget är att använda den vårdande krämen Soothe Face Cream. Ta en liten klick av ansiktskrämen och massera in i huden. Nyckelingredienserna här är arganolja, kamomill, olivblad, schisandra och E-vitamin. Krämen hjälper till att bekämpa fria radikaler och inflammation samtidigt som den är återfuktande och vårdande. Krämen går lätt in i huden utan att lämna en fet hinna.

Produkterna finna att köpa på Di Tchóns webbshop

Relaterade inlägg:

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: