Ekologisk hudvård för känslig & stressad hud

by Mikaela Bjerring on 8 november, 2015 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Naturlig skönhet

När huden är känslig och stressad så behöver den lite extra omtanke. Du vill då använda hudvård som är vårdande, lugnande och som fungerar återuppbyggande. Följande naturliga produkter är speciellt anpassade för känslig och stressad hud som stödjer hudens förutsättningar att få tillbaka en bra balans.

Di Tchons ekologisk hudvård
Stress kan visa sig fysiskt på många sätt och i huden kan den återspegla sig genom att gör den extra känslig och reaktiv. Symptom på stressad hud kan t.ex. visa sig genom en irritation uppstår som kan leda rodnad och inflammatoriska tillstånd så som vuxenacne, eksem och rosacea. Det kan även yttra sig genom att huden känns grå och livlös, att den får en ojämn hudtonen och att den åldras i förtid.

Di Tchóns

Di Tchóns produkter är svensk ekologisk hudvård speciellt utvecklad för hud som är stressad. Ingredienserna hjälper till att lugna, skydda och stärka huden. De är helt fria från syntetiska ämnen, alkohol, syror och andra starka ämnen som lätt kan skapa irritation. Produkterna är ekologiska, näringsrika och innehåller naturliga ämnen med anti-inflammatoriska egenskaper. I Di Tchóns produktserie så ingår 3 produkter: Soothe Cleansing Milk, Soothe Herbal Oil Serum och Soothe Face Cream.

Soothe Cleansing Milk

Soothe Cleansing Milk är en rengöringsmjölk som känns mild och skön på huden utan att torka ut. Den ger inte alls den där rödflammigheten som känslig hud kan få efter rengöring. Även då den är mild så gör den ett bra jobb med att ta bort make-up och smuts. Ta en liten klick av rengöringen och massera in på fuktad hud. Tvätta därefter av med ljummet vatten. Produkten innehåller bland annat kamomill som har en vårdande och lugnade effekt på huden.

Soothe Herbal Oil Serum

Soothe Herbal Oil Serum används efter det att huden är noga rengjord. Massera in några droppar när huden fortfarande är fuktig och låt den absorberas. Serumet är lugnande och rik på näring, vilket bidrar till att bygga upp hudens motståndskraft och skyddande barriär. Serumet går lätt in i huden och lämnar den återfuktad med en frisk lyster. De aktiva ingredienserna i serumet är aprikos, argan, kamomill, rosmarin och schisandra.

Soothe Face Cream

Sista steget är att använda den vårdande krämen Soothe Face Cream. Ta en liten klick av krämen och massera in på huden. Nyckelingredienserna här är argan, kamomill, olivblad, schisandra och E-vitamin. Krämen hjälper till att bekämpa fria radikaler och inflammation samtidigt som den är återfuktande och vårdande.

Produkterna finna att köpa på Di Tchóns webbshop

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: