Ekologisk matkasse direkt till dörren

by Mikaela Bjerring on 28 juni, 2016 · 1 comment

in Blogg, Ekologiskt, Glutenfritt, Hälsokost, Kost, Livsmedel, Vegetarisk kost

Vill du spara tid på att planera, handla och tillaga middagar och få hem fräscha ekologiska råvaror till din dörr? Då kan en ekologisk matkasse från Årstiderna vara något för dig. Snabblagat, vegetariskt eller kalorisnålt och glutenfritt. Du väljer själv vad som passar dig och ditt hushåll bäst.
EkologiskEkologisk matkasse levereras till dörren

Ekologiska matkassar

Årstiderna specialiserar sig på ekologiska matkassar som levereras till dörren fraktfritt. Du kan även beställa hem enskilda ekologiska livsmedel samt fruktlådor, grönsakslådor, pastalådor etc. När det gäller matkasse så väljer du vilken typ som passar ditt hushåll bäst – snabblagat, vegetariskt eller kalorisnålt och glutenfritt. Det finns ett val för alla olika preferenser och smaker. Det bästa är att allt är 100 % ekologiskt. Den perfekta lösningen när man vill äta gott och hälsosamt, men göra det lätt för sig. Det finns ingen bindningstid och det är snabbt, enkelt och bekvämt att beställa.

Snabba matkassen

Snabba matkassen är en ekologisk matkasse som innehåller välsmakande och varierade måltider som går fort att tillaga. Välkända rätter som inkluderar kött, fågel och fisk, men med mer grönt än i andra snabba matkassar. Välj mellan 3-5 kompletta middagar till 2 eller 4 personer. Du kan läsa mer om snabba matkassen här.

Vegetarisk matkassen

Vegetariska matkassen  är en ekologisk matkasse som bjuder på smakfulla och mättande vegetariska rätter (lakto/ovo-vegetariska) som passar både barn och vuxna. Även om du inte är van vid att äta vegetariskt så bjuder dessa rätter på spännande vegetariska smakupplevelser. Välj mellan 3-5 kompletta middagar till 2 eller 4 personer. Du kan läsa mer om den vegetariska matkassen här.

Hälsomatkassen

Hälsomatkassen är en ekologisk matkasse som innehåller 5 middagar för 2 personer med varierade rätter som mättar bra och som bjuder på härliga smaker. Måltiderna är kalorisnåla, begränsade med kolhydrater, glutenfria och varje portion innehåller massor av goda grönsaker och en mindre mängd kött eller fisk. Du kan läsa mer om hälsomatkassen här.

Priser, menyer, leverans och övrig information om Årstiderna hittar du här

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Emelie juli 5, 2016 kl. 07:57

Helt eko låter ju bra! 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: