Ekologiska hudvårdsprodukter

by Mikaela Bjerring on 27 juni, 2012 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Ekologiskt, Hårvård, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Vi blir allt mer medvetna om matens innehåll och hur viktigt det är att välja ren och ekologisk kost, men få tänker på alla ämnen som kroppen tar upp via huden. Vad vi väljer att använda på vår hud har även en stor betydelse för vår hälsa.

Ekologisk hudvård och dess fordelar

Mycket av det som vi smörjer in huden med kan tas upp av kroppen. Om man t.ex. tar en vanlig konventionell fuktighetskräm så kan den innehålla så mycket som 25 olika syntetiska kemikalier. Det blir en väldigt massa syntetiska ämnen som du då dagligen utsätter både din hud och din kropp för. När du väljer ekologiskt och naturligt så ger du inte bara bra näring till din hud, du stödjer även din helhetshälsa.

Idag finns det en mängd olika märken som erbjuder bra, naturlig och ekologisk hudvård. Jag skulle kunna ge en lång lista som exempel, men jag tänkte nöja mig med att presentera ett märke som är pålitligt och erbjuder härliga produkter, nämligen Estelle & Thild.

Ekologisk hudvård Estelle and Thild

Estelle & Thild

Estelle & Thild är en hudvårdsserie som har blivit hyllad och rekommenderad av många ekologiska hudvårdsterapeuter. Produkterna är tillverkade i Sverige, de är naturliga och ekologiskt certifierade av Ecocert. De är baserade på näringsrika och milda ingredienser av högsta kvalitet som bevarar hudens naturliga balans.

Estelle & Thild är utvecklade i samråd med dermatologer och toxikologer. De är alla baserade på vitaminrika oljor och växtextrakt som bidrar till hudens hälsa och vitalitet. Det är milda produkter som passar även den allra känsligaste huden.

Estelle & Thild garanterar:

  • Ekologiskt certifierad av Ecocert
  • Ekologiska och naturliga ingredienser
  • Certifierad nordisk produktion
  • Återvinningsbara förpackningar
  • Ej testade på djur

Återförsäljare av ekologisk hudvård från Estelle & Thild Hittar du här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: