Ekologiska läppcerat med fräscha färgnyanser

by Mikaela Bjerring on 20 februari, 2017 · 4 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Ansiktsvård, Blogg, Ekologiskt, Läppvård, Naturlig skönhet

Allt du sätter på dina läppar kommer även in i munnen och vidare ut i kroppen. Det gör det extra viktigt att bara använda sig av naturliga produkter. Här följer ett tips för ekologiska, naturliga och veganska läppcerat som både vårdar läpparna och ger dom en fräsch färg.

Crazy Rumors – Läppcerat med härliga färgnyanser

Ekologiska och naturliga läppcerat är något som jag alltid har hemma för att ge läpparna den fukt och vård som dom behöver. Ofta använder jag också ett läppcerat med färg som ger lite extra liv åt läpparna och som kan ersätta läppstift för ett mer naturligt utseende.

Crazy Rumors läppcerat finns i flera härliga färgnyanser som tex: Tropical Lip Color som ger en färgton åt det lila hållet, Breeze Lip Color som ger en rödbrun ton och Pearl Lip Color som ger en skimrande rosa nyans. Samtliga ingredienser är naturliga, veganska, ekologiska och läppceraten är självklart inte testade på djur. Med andra ord så rena att du i princip skulle kunna äta dom. För den som vill vårda och mjukgöra läpparna men skippa färgen finns Crazy Rumor läppcerat även utan färg.

Återförsäljare av Crazy Rumors läppcerat hittar du här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 4 comments… read them below or add one }

1 Sara februari 26, 2017 kl. 11:59

Snyggt! Tack för tipset 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring februari 27, 2017 kl. 09:42

Varsågod! 🙂

Svara

3 Marika S februari 28, 2017 kl. 08:58

Härligt! Föredrar läppcerat med färg istället för läppstift.

Svara

4 Mikaela Bjerring februari 28, 2017 kl. 09:45

Perfekt när man vill ha det mer naturligt.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: