Ekologiska shirataki nudlar

by Mikaela Bjerring on 6 juli, 2015 · 3 comments

in Blogg, Ekologiskt, GI-Kost, Glutenfritt, Hälsokost, Kost, Laktosfritt, LCHF, Livsmedel

Nu finns shirataki nudlar även som ekologiska! Dessa populära nudlar är gjorda av konjakrot och är i stort sett fria från kolhydrater och kalorier. På senare år har shiritaki blivit ett mycket populärt livsmedel bland hälsomedvetna då de även är fria från gluten, laktos och onödiga tillsatsämnen.

Ekologiska shirataki nudlar

Miracle noodles som är ett av världens ledande märke inom Shirataki har nu lanserat ekologiska nudlar. Miracle noodles passar perfekt att ersätta vanlig pasta, ris och nudlar när du vill dra ner på kolhydrater, öka fiberintaget, minska kaloriintaget eller få en hälsosam variation i din kost. Alla former av Shiritaki finns att köpa här.

Andra fördelar med shirataki nudlar är att de har en neutral smak som lätt absorberar smaker i alla maträtter eller såser. Behöver du inspiration så hittar du mängder med mumsiga recept med shiritaki på miracle noodles nudel-skola. Mer om shirataki kan du läsa om här.

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Maria juli 8, 2015 kl. 11:34

Det är snart dags för mig att fylla på mitt lager, så då ska jag prova de ekologiska istället. Tack för tipset!

Svara

2 Sandra juli 8, 2015 kl. 11:35

Jag har aldrig provat dessa, men de låter ju helt klart intressant.

Svara

3 Sabina juli 13, 2015 kl. 10:18

Jag försöker gå ner i vikt och pasta är en av mina laster, så ska definitivt prova dessa 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: