Ekologiska städartiklar för ett kemikaliefritt hem

by Mikaela Bjerring on 30 mars, 2015 · 2 comments

in Blogg, Ekologiskt, Hushållsprodukter

Våra rengöringsmedel och städartiklar är ofta en stor bov när det gäller att släppa in onödiga kemikalier i hemmet – och visst kan det påverka oss negativ då vi kommer i kontakt med alla ytor. Genom att bli medveten om vad våra städartiklar egentligen innehåller och istället välja kemikaliefria och ekologiska produkter, kan man skapa en friskare hemmiljö. 

Lillys Eco Clean - Rengöringsprodukter.

Lillys Eco clean har jag skrivit om innan, men dessa ekologiska produkter tål att nämnas många gång om då de är helt fantastiska. Städartiklarna är ekologiska, miljövänliga och fria från skadliga kemikalier. Dessutom är de otroligt dryga vilket gör dom till ett bra ekonomiskt val.

Ekologisk golvrengöring med Apelsinolja

Golvrengöring med Apelsinolja från Lilly’s Eco Clean är ett rengöringsmedel för olika sorters golv: linoleum, laminat, klinker, trägolv och parkett. Det är ett miljövänligt golvrengöringsmedel utan skadliga kemikalier för ekologisk städning med en underbar apelsindoft. Produkten är 99,9% effektivt mot bakterier och innehåller eterisk apelsinolja som polerar och ger en fräsch doft.

Ekologisk allrengöringsspray med Citrusolja

Allrengöringsspray med Citrusolja från Lilly’s Eco Clean innehåller växtbaserade tensider och eteriska citrusoljor som skonsamt gör rent. Denna allrengöringsspray är fri från skadliga kemikalier, miljövänlig, tar effektivt bort kalk och är dessutom 99,9 % effektivt mot bakterier. Sprayen rengör och polerar enkelt de flesta ytor i hemmet. Det kan användas på allt från rostfritt stål, kakel, granit, vattenkranar och speglar. Med andra ord så kan du använda det i både badrum, sovrum och kök. Dessutom är allrengöringssprayet användbart för rengöring av frys, kyl och ugn eftersom det inte innehåller ämnen som är skadliga att använda omkring mat. En underbar produkt för ekologisk städning.

Ekologiskt avfettningsmedel med Citrongräsolja

Avfettningsmedel med Citrongräsolja från Lilly’s Eco Clean är den perfekta produkten för ekologisk städning som måste klara av att effektivt eliminera tuffa fett- och kalkfläckar. Med den eteriska citrongräsoljan får du en fräsch doft samtidigt som du får ett skinande rent hem. Avfettningsmedlet är utmärkt att använda att rengöra ugn, köksbänkar, kakel, duschväggar, badkar och andra ytor som ofta utsätts för en hel del smuts-, fett- och kalkbeläggningar. Produkten är 99,9 % effektiv mot bakterier, skonsam och miljövänlig. En stor favorit i mitt hushåll!

Ekologisk toalettrengöring med Tea Treeolja

Toalettrengöring med Tea Treeolja från Lilly’s Eco Clean är ett toalettrengöringsmedel med naturlig desinfektion av Tea treeolja som dessutom verkar som luftfräschare. Denna produkt är ett utmärkt alternativ för dig som föredrar ekologisk städning och som vill ha ett miljövänligt rengöringsmedel för toaletten. Toalettrengöringsmedlet innehåller inga skadliga kemikalier utan den rengörande effekten uppnås genom växtbaserade tensider. Tea treeoljan tar effektivt bort kalk och är till 99,9% effektivt mot bakterier.

Diskmedel med Citronolja

Diskmedel med Citronolja från Lilly’s Eco Clean är ett handdiskmedel som innehåller växtbaserade tensider som rengör din disk effektivt men skonsamt. Diskmedlet innehåller eterisk citronolja vilket är naturligt antibakteriellt och gör disken skinande. Drygare diskmedel får man nog leta efter.

Alla städartiklar från Lilly´s Eco Clean hittar du här

Lillys Eco Clean - Ekologiska och miljövänliga städartiklarRelaterade inlägg:

SparaViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Anna J april 7, 2015 kl. 09:58

Tack för tipset!

Svara

2 Emma april 7, 2015 kl. 10:00

Eco Lillys är så bra! Kan rekommendera produkterna varmt.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: