En grön start på dagen

by Mikaela Bjerring on 23 januari, 2015 · 1 comment

in Blogg, Detox-kost, Kost, Kosttillskott

En energigivande och välsmakande proteindrink är ett bra sätt att starta dagen. Här följer ett recept på en näringsrik grön smoothie som är fullspäckad med superfoods.

 Detoxsmoothie

Detta behöver du:

 • 2 dl havremjölk
 • 1 dl äpplejuice
 • 2 msk hampapulver från Go for life
 • 2 skopor Vassleprotein från Alpha plus
 • 2 tsk superfood mix green detox från Renèe Voltaire
 • 1 msk kallpressad kokosolja
 • ½ Banan
 • ½ Avokado
 • Is
  Blanda alla ingredienser i en mixer, och du har en näringsrik och energigivande smoothie.

Superfood mix green från Renèe Voltaire

Detta är en välsmakande superfood mix som består av 44 % Chlorella, 40 % vetegräs och 16 % ingefära. 1-2 tsk per dag som blandas med vatten eller tillsätt i en smoothie. Det är ett utmärkt komplement under din detox eller som ett dagligt tillskott av grönt.

Raw Hampapulver från Go for life

Hampapulvret från Go for life är en bra källa till nyttiga essentiella fettsyror som omega-3 och omega-6. Dessutom innehåller hampaprotein alla essentiella aminosyror.

Kallpressad kokosolja

Kokosolja framställs ur det torkade kokosnötköttet och innehåller över 90% råa, mättade fettsyror som är viktiga byggstenar i våra kroppars alla celler. Dessa fettsyror stödjer diverse kroppsfunktioner och anses vara allmänt näringsrik och stärkande. Fettsyrorna i kokosolja använder kroppen som energi istället för att lagra det som kroppsfett vilket gör denna olja till ett bra val vid viktkontroll.

Alla hälsokostprodukter hittar du på Bodystore.com

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Sanja januari 25, 2015 kl. 09:47

Greens tar jag dagligen! Några teskedar greens pulver om dagen och jag mår så mycket bättre!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: