En helhetslösning för att komma i form

by Mikaela Bjerring on 21 juli, 2014 · 1 comment

in Blogg, Träning, Träningsredskap, Viktkontroll

Majoriteten av alla som köper gymkort eller på något annat sätt börjar motionera slutar inom loppet av ett par månader. Detta beror oftast på att man inte riktigt vet hur man ska träna rätt och hur man bör lägga om sin kost för att äta sundare och få i sig rätt näring.

Det kan många gånger även vara så att motivationen börjar sina då kunskapen av ovanstående punkter inte finns i kombination med att man bygger upp psykologiska spärrar. Men som med allting annat så måste man själv skaffa sig kunskapen eller vända sig till någon professionell för att få hjälp om man vill uppnå sina mål med ett hållbart resultat.

Fördelen med att ta hjälp av en professionell

Det finns en mängd böcker och färdiga träningsprogram som man kan köpa eller ladda ner som hjälp. Men eftersom vi alla har individuella behov så är ett personlig och skräddarsytt tränings- och viktminskningsprogram det ultimata.

Private training online är ett exempel på en sajt är du kan få ditt skräddarsydda program. Du får tillgång till din egen personliga tränare, en personliga träningskalender med statistik över din träning och utveckling. Du får text och videoinstruktioner till alla övningar och nya tränings- och kostupplägg varje månad. Du får även hjälp med vilken träning som passar dig, vilka övningar du bör göra och hur dessa utförs korrekt. Oavsett om du strävar efter att gå ner i vikt, komma i form eller bygga muskler så får du ett program skräddarsytt från din utgångspunkt som tar dig till ditt mål genom ett anpassat program.

Har du själv någon erfarenhet av en personlig tränare eller en större livsstilsförändring när det gäller kost och träning? Dela gärna med dig genom att lämna en kommentar.

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Susanne juli 23, 2014 kl. 09:41

Jag tog hjälp av en personlig tränare för några år sedan när jag bestämde mig en gång för alla att komma i form och gå ner i vikt. jag fick dock inte mycket hjälp med att ändra om min kost och det var ven det som kändes svårast. Att få en färdig kostplan och träningsprogram låter ju helt suveränt, speciellt om det är specialanpassat till sig själv.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: