En naturlig metod för vitare tänder

by Mikaela Bjerring on 23 mars, 2017 · 4 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Hälsa, Munhälsa


Ett vitare leende är ett vackrare leende och kan göra stor skillnad för självkänslan och självförtroendet. Dock innehåller konventionella blekningsmetoder ofta skadliga kemikalier som man inte vill utsätta sin kropp för. Den goda nyheten är att det finns naturliga alternativ som inte bara gör tänderna vitare, utan som samtidigt vårdar både tänderna och tandköttet.

Vitare tänder med naturlig blekning

Naturligt tandpulver som gör tänderna vitare

Vit-Tandpulver Eugenia är en produkt med naturliga ingredienser som varken är skadligt för tänderna, tandköttet eller hälsan. Produkten innehåller bland annat kalciumfosfat, kiselsyra och magnesiumperoxid som hjälper till att ta bort missfärgningar på ett skonsamt sett. Tandpulvret innehåller även den antibakteriella örten Eugenia som frisätter aktivt syre, vilket i sin tur bidrar till vitare tänder och en fräschare och hälsosammare mun.

När du använder tandpulvret så byter du helt enkelt bara ut din vanliga tandkräm mot Vit-Tandpulver Eugenia. Fukta tandborsten och doppa den i pulvret och borsta som vanligt. Skummet som bildas bidrar till att eliminerar bakterier samtidigt som det polerar tänderna och löser upp beläggningar och missfärgningar. Renhetskänslan i munnen är påtaglig och munnen känns riktigt fräsch efteråt. Enligt tillverkarna så bidrar Vit-Tandpulver Eugenia även med en rad andra fördelar för munhälsan.

  • Skyddar mot tandlossning
  • Fräschare andedräkt
  • Bidrar till ett friskt tandkött
  • Bidrar till att få bort plack
  • Förebygger tandsten
  • Vid regelbunden användning så behålls vitheten
  • Den antibakteriella egenskapen Eugenia motverkar syraangrepp på tänderna

Vit-Tandpulver Eugenia har testats på Nordiska institutet för odontologiska material. Det är även godkänt av läkemedelsverket, vilka har bekräftat att medlet inte är skadligt på något sätt. Lite mer ingående information, recensioner och återförsäljare av tandpulvret hittar du här.

Vår munhälsa påverkar vår helhetshälsa

Dålig munhygien är inte bara är skadligt för tänderna utan också för övriga kroppen. Bland annat finns det ett stark samband mellan munhälsan och hjärt- och kärlsjukdom, diabetes, ledreumatism och andra kroniska sjukdomar. Det är därför viktigt att se efter munhygienen och va noga med att både tänder och tandkött mår bra.Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 4 comments… read them below or add one }

1 Kerstin H. mars 26, 2017 kl. 11:02

Intressant! Låter ju som ett bra alterantiv.

Svara

2 Mikaela Bjerring mars 26, 2017 kl. 11:33

Tycker själv att det fungerar utmärkt.

Svara

3 Linda mars 26, 2017 kl. 11:03

Använder vit-tandpulver regelbundet och fungerar fin fint. Tänderna blir inte bländande vita, men dom blir naturligt vita och fräscha. 🙂

Svara

4 Mikaela Bjerring mars 26, 2017 kl. 11:34

Härligt! Ja visst är det bra. Ger natruligt vitare tänder.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: