En riktig näringsbomb för huden!

by Mikaela Bjerring on 7 juni, 2014 · 0 comments

in Blogg, Forskning, Hudproblem, Kroppsvård

Huden behöver näring och fukt både inifrån och utifrån för att må som bäst. Och när det gäller att förse huden utifrån med vitaminer och fukt är antioxidanterna A-vitamin, E-vitamin, C-vitamin av stor betydelse. Även bra fettsyror som bidrar med fukt gör huden välmående.

A-vitamin i hudkrämer ger en tydlig reducering av linjer och rynkor och även har förmågan att jämna ut hudtonen visar ett stort antal väldokumenterade studier (1). För ett ännu bättre resultat kan A-vitaminet kombineras med fler näringsämnen. Ett C-vitaminserum efter följt med en A-vitaminkräm tycker jag själv ger ett mycket bra resultat!
A-vitaminkräm och C-vitaminserum

Super glandin A-vitaminkräm innehåller som namnet indikerar A-vitamin, men även vitamin E, gurkörtsolja, sheasmör och jordnötsolja vilket gör produkten rik på både antioxidanter samt omega-3, 6 och 9. Det är en underbar ansiktskräm då den absorberas snabbt av huden utan att lämna en fet hinna. Resultatet blir en mjuk och återfuktad hud. Super glandin A-vitaminkräm i kombination med ett bra serum där jag rekommenderar Rosenseriens C-vitaminserum   är en riktig näringsbomb för huden!

produkterna finns att köpa här: Super glandin A-vitaminkräm och Rosenseriens C-vitaminserum

 

 

 KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLAR(1) Studier om A-vitmain i hudkrämer: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=retinol+anti+aging

A-vitaminkräm från Super glandin - Rosenseriens C-vitaminserum med rosenrot

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: