Endorfinerna flödar i Dubai

by Mikaela Bjerring on 28 mars, 2011 · 4 comments

in Blogg

Endorfinerna flödar i Dubai

Endorfinerna flödar i Dubai

Så härligt att vakna upp på morgonen med en helt fantastisk utsikt från lägenheten och veta att det är garanterat sol och värme. Endorfinerna flödar och det känns härligt att vara tillbaka i Dubai!

Började dagen med att gå ner ett par trappor till gymmet som ligger på 1:a våningen. Gymmet är stort och luftigt med öppna terrassdörrar som ger en utsikt över stranden. Endorfinerna flödar, känner ett otroligt starkt välbefinnande just nu. Spenderade en dryg timme på löpbandet och diverse maskiner och avsluta med ett dopp i poolen.

Väldigt sugen på att gå och lägga mig på stranden, men det får vänta till senare. Väntar nu på att hyrbilen ska levereras så jag kan ge mig ut i Dubai…Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 4 comments… read them below or add one }

1 Ragip mars 28, 2011 kl. 08:28

Utrolıg o hârligt..

Svara

2 Mikaela Bjerring mars 28, 2011 kl. 20:27

Måste säga att jag njuter verkligen att vara tillbaka här 🙂

Svara

3 Energibruden mars 28, 2011 kl. 22:07

Underbart! Förstår precis vad du pratar om! Värme och sol fick jag mycket av i Indien förra veckan. Känns lite tungt att vara tillbaka i Sverige. Skrev en hel del blogginlägg om vår hälsoresa i Indien. Nu har jag lagt upp en massa bilder också. Snart kommer även filmerna 🙂
Ha det så jättehärligt i Dubai!!!

Svara

4 Mikaela mars 30, 2011 kl. 17:42

Jag känner verkligen efter bara ett par dagar i sol och värme hur mycket mer energi jag har fått, jag njuter verkligen! Min kropp har nu fyllt upp på D-vitamin:)

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: