Ett bra val av ögonfransserum

by Mikaela Bjerring on 23 juni, 2014 · 0 comments

in Blogg, Hudvård, Kroppsvård - Hygien

Att använda ett ögonfransserum för att få längre, tätare och förföriska ögonfransar är mer populärt än någonsin. Men se till att välja rätt märke!

Förra året fick ett antal företag säljförbud på deras ögonfransserum då de innehöll ett otillåtet och farligt ämne prostaglandinanaloger (PGA). En av ämnets positiva bieffekter är att ögonfransarna växer sig längre och fler, men de mindre trevliga effekterna är att det kan orsaka klåda, irritation, rodnad och förändringar av ögonfärgen. Skrämmande att sådana produkter fick tillåtelse att säljas till att börja med!

Välj rätt ögonfransserum

Alla ögonfransserum är dock inte farliga och det finns de som innehåller bra ingredienser där du på ett säkert och enkelt sätt kan få vackra ögonfransar.

Ett serum som jag själv har erfarenhet av med mycket positiva resultat är Super glandin ögonfransserum . Här behöver du inte vara orolig för skadliga ingredienser och dåliga biverkningar och resultatet är imponerande.
Ögonfransserum från Super glandin

Super glandin ögonfransserum innehåller:

  • Jojobaolja som ger näring och verkar återfuktande.
  • Provitamin B5 som bidrar till att göra stråna fylligare.
  • E-vitamin som är en antioxidant
  • Ricinolja som stimulerar tillväxten i hårsäckarna.
  • Widelash vilket är en patenterad trippel peptid formula berikad med provitamin B5. Kliniska studier av Widelash visar att en daglig applicering i 30 dagar ger 43% längre ögonfransar och upp till 40% ökad diameter på ögonfransarna och ger 3 gånger mer volym.

Produkten är noga testad och registrerad hos Läkemedelsverket som en säker produkt att använda och innehåller naturligtvis inga otillåtna eller skadliga substanser.

När ser man resultat?

Det tar ca 30 dagars applicering för att få riktigt bra resultat, men en förbättring tycktes jag känna redan efter ett par veckor. Efter 30 dagar kan du fortsätta att använda serumet varannan dag som underhåll.

Applicera serumet längs övre franskanten som en eyeliner varje kväll på väl rengjord hud. Resultatet efter 30 dagars användning var en tydlig ökning av ögonfransarnas längd. När det gällde tjockleken och tätheten av fransarna kände jag även där en förbättring. Med anda ord ögonfransserumet från Super glandin håller vad det lovar!

Här hittar du återförsäljare för Super glandin ögonfransserum

Har du någon erfarenhet av ögonfransserum? Dela gärna med dig genom att lämna en kommentar nedan.

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: