Ett naturligt och effektivt medel mot myror

by Mikaela Bjerring on 21 april, 2016 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Aromaterapi, Blogg, Ekologiskt, Hushållsprodukter, Huskurer - Husmorstips

Har ditt hem plötsligt invaderats av ettriga myror? Då finns det ett enkelt och naturligt sätt för att få dom att tvärbromsa och vända om. Ett ekologiskt och kemikaliefritt alternativ som varken skadar djur, människor eller natur.

Naturligt medel mot myror - röd cederträolja

Bli av med myror utan giftiga kemikalier

Det finns gott om myrmedel på marknaden som kan hjälpa till att eliminera dom, men de är vanligtvis fulla med giftiga kemikalier. Dessa vill du självklart inte ha i ditt hem eller trädgård, eftersom dom kan påverka hälsan negativt hos både människor och djur.

Att bli av med myror med eterisk cederträolja är ett gamalt husmorsknep. Myror tycker helt enkelt inte om doften av cederträ och kommer därför ge sig av för att söka nytt boende. Cederträolja är även ett effektivt medel mot andra skadeinsekter så som silverfisk, mal och pälsängrar.

Placera droppar av eterisk cederträolja längs myrornas gångar, lister och utrymmen där du upptäckt att de trivs. Blöt en trasa med vatten och några droppar cederträolja och torka av större ytor. Medan cederträ får myrorna att fly, så får doften människor att må bra. Inom aromaterapi används eterisk cederträ nämligen för att öka välbefinnandet. Det är en doft som fungerar antidepressivt, lugnande, koncentrationshöjande och en doft som hjälper vid oro och tankspriddhet. Så med cederträolja i ditt hem, så kan du känna dig lugnare och gladare av flera anledningar.

Återförsäljare av eterisk cederträolja hittar du här

Relaterade inlägg:

 

Spara

Spara

Spara

Spara

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: