Få tillbaka energin med en detox

by Mikaela Bjerring on 13 september, 2011 · 0 comments

in Blogg, Kost

Detox ger en frisk och ny start och laddar dig med energi!

Det är inte helt ovanligt att vi vid tillfällen dricker och äter fel föda, stressar och sover för lite. Allt detta kan leda till att vi sliter på våra kroppar och att vi åldras snabbare. Ett detox-program kan liknas vid en modern metod av fasta men i en mildare form då man fortfarande får äta fast föda.

14 dagars detoxkur från AlphaPlus

Kroppens organ påverkas av hur vi lever och din livsstil kan skapa obalanser i kroppen som leder till att du senare får problem med din hälsa. Sömnsvårigheter, utmattning, huvudvärk eller annan lindrig värk i kroppen kan bli bättre eller till och med försvinna helt med ett detox-program.

Även om viktminskning kan vara en positiv effekt av ett detox-program, är det främsta syftet att stärka kroppens immunsystem, bli piggare och få mer ork. Alla dessa härliga fördelar är ett resultat av detox som renar och återhämtar kroppen.

Läs mer om: Detox
Här kan du köpa en 14 dagars Detox-kurViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: