Förändringar föder möjligheter

by Mikaela Bjerring on 12 mars, 2011 · 2 comments

in Blogg, Personlig utveckling

Förändringar föder möjligheter och öppnar dörrar! Utveckling är något som växer inifrån. Vart du befinner dig om en månad, ett år eller om tio år beror på dig själv och du är 100 % ansvarig för dina val och handlingar, tankar och upplevelser. Det är också viktigt att komma ihåg att man kan aldrig ändra en annan människa, men däremot kan man ändra mig själv.

Förändringar föder möjligheter

Förändringar föder möjligheter

Jag är helt säker. Livet bjuder på ett oändligt antal möjligheter om vi bara är öppna för att se dem. Det som ter sig som oöverstigliga problem visar sig ofta, när man fått facit på hand, vara dolda välsignelser. Jag är helt övertygad om att livet egentligen går ut på att vi ska vara glädjefyllda och lyckliga samt att vi ska hjälpa varandra. För att uppnå detta gäller det att lära oss att skapa en inre frid och harmoni som inte rubbas även om världen utanför oss rasar.

Att växa som människa är en process som fortgår hela tiden i livet om vi är öppna för alla intryck och förändringar. Förändringar är något som många känner som skrämmande och ovisst, men inte att glömma att utan ständiga förändringar i livet kan vi inte gå framåt och göra det bästa möjliga av livet…Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Mira mars 12, 2011 kl. 18:49

Förändringar kan vara skrämmande, men när man ser framgång av förändringar känner man verkligen en seger! Bra inlägg!

Svara

2 Lars. N mars 12, 2011 kl. 18:52

Man måste våga ta chanser i livet:)

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: