Förbered huden för solen!

by Mikaela Bjerring on 11 mars, 2011 · 0 comments

in Blogg

Förbered huden för solen!

Förbered huden för solen!

Våren är på väg och det dröjer inte länge innan vi kommer vistas i solen igen. Om du förbereder huden inför solen så minskar du risken för förtidigt åldrande, pigmentförändringar och andra hudskador.

Vi behöver sol för vårt välbefinnande och produktion av D-vitamin genom huden. Ett bra sätt att göra huden mindre solkänslig och skydda oss från dom negativa egenskaperna från solen som får huden att åldras är att mata kroppen med rätt näring.

Imedeen Tan Optimizer är hudvård från insidan. Tabletterna innehåller naturliga och vitaliserande ämnen som är speciellt utvalda för att de gör huden mer ungdomlig och spänstig. Imedeen har utvärderats i ett antal vetenskapliga studier och har en klart påvisad positiv effekt på huden.

Förrutom Imeeden tan optimizer anti-aging effekt så förbereder det huden för solen, minskar rodnad och solkänslighet, intensifierar solbrun färg, bibehåller färgen längre.

Imedeen Tan Optimizer  är precis som övriga Imedeenprodukter vetenskapligt dokumenterad, och innehåller en kombination av palmfruktextrakt, lykopen, vitamin C och E.  Denna formula har i studier visat sig stimulera hudens egen, naturliga pigmentproduktion.  

Att hudens eget pigment byggs upp i förväg bidrar också till att huden får färg på kortare tid.  Bra för den som är rädd om sin hud och inte vill vistas för länge i solen.

  • Förbereder huden för solen
  • Minskar rodnad och solkänslighet
  • Intensifierar solbrun färg
  • Bibehåller färgen längre

Det unika och patenterade systemet lipoCap säkerställer optimalt upptag av kapslarnas utvalda, naturliga ingredienser.

Dosering: 1 kapsel dagligen, helst i samband med måltid,  3-4 veckor före solvistelse, samt under tiden i solen.

Marine Complex™ Det exklusiva Marine Complex™ är hjärtat i IMEDEENs anti age-produkter. Det är rikt på proteiner och polysackarider som påminner om dem som finns naturligt i hudens bindväv och som är viktiga för hudens struktur och fukt.

En helt suverän produkt som jag starkt kan rekommendera: Imedeen Tan Optimizer

Klicka här för att gå till shop för Hälsokost – Kosttillskott

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: