Ge lite extra kärlek på alla hjärtans dag

by Mikaela Bjerring on 5 februari, 2013 · 2 comments

in Blogg, Relationer, Upplevelser

Kärleksrelationen är en central punkt i de flesta människors liv, antingen genom sin närvaro eller frånvaro. Den är tätt kopplad till våra stora drömmar och rädslor, vilket gör att den kan göra oss lyckliga men ibland även olyckliga. Ingen kärleksrelation är enbart solsken! Det är en utmaning att hålla ett kärleksförhållande vid liv och låta den utvecklas. Att starka kärleksrelationer bidrar till bättre hälsa är välkänt, och de som får och ger mycket kärlek lever generellt ett friskare och längre liv.

Ge lite extra kärlek på alla hjärtans dag

Kärlek har ingen säsong, hemvist, timmar, dagar, månader eller andra tidsmarkörer. Alla hjärtans dag är dock ett tillfälle för de i en kärleksrelation att visa lite extra uppskattning. Även om kärleksbekräftelser borde ingå i ett förhållande som ett konstant naturligt flöde, så mår en relation bra av att i mellan åt få lite extra uppmärksamhet. Kärlek är bara hälften värd om man inte kan dela den.

Gör er dag till något speciellt

Romantisk hemmakväll

Vill ni njuta av varandras sällskap i hemmamiljö och så kan ni tillaga en romantisk middag tillsammans. Inspiration och recept till nya maträtter hittar du här: kokböcker

Upplevelser

Överraska din partner med en annorlunda upplevelse och gör er dag till något verkligt minnesvärt. Se utbudet på Upplevelse.com

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Mia Lund februari 8, 2013 kl. 09:50

Bra tips! Det skulle vara underbart att åka bort 🙂

Svara

2 Anna B februari 8, 2013 kl. 09:51

Hoppas mannen läser detta 😀 Ska lämna sidan öppen på datorn 😀

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: