GI metoden

by Mikaela Bjerring · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

Klicka här för att gå direkt till produkter

Grundtanken bakom GI metoden ligger i att det inte är enbart hur mycket man äter som påverkar hälsan, utan även hur ”snabb” maten är. I början möttes GI metoden med blandad kritik men har under senare år etablerat sig som en erkänd och effektiv kost. Forskare världen runt har i flertalet studier gett stöd åt GI metoden och dess framgångsrika effekter vid viktminskning.

Hur fungerar GI metoden?
GI står för Glykemiskt Index och är ett mått på hur snabbt blodsockret stiger efter det att du ätit ett livsmedel som innehåller någon form av kolhydrater. Det handlar därför om att byta ut livsmedel som får blodsockret att åka berg och dalbana mot livsmedel som håller blodsockret på en jämn nivå.

 

Se hela bodystores utbud av kosttillskott och hälsokost

Produkter

KÄLLOR & REFERENSERGI viktkoll: http://www.giviktkoll.se/


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa