Glaktozym vid laktos- och glutenintolerans

by Mikaela Bjerring on 14 april, 2011 · 1 comment

in Blogg

Glaktozym är ett kosttillskott från Alpha Plus. Glaktozym innehåller enzymer som bryter ner laktos, mjölk- och glutenproteiner samt goda bakterier som verkar i tarmsystemet.

Glaktozym vid laktos- och glutenintolerans

Glaktozym vid laktos- och glutenintolerans

När man är intolerant mot ett ämne så innebär det att kroppen inte klarar av att producera tillräcklig mängd av det enzym som behövs för att bryta ner det specifika ämne.
Glaktozym innehåller ett flertalet enzymer och godartade bakterier, bl. a. Bifidobakterier.


Dosering: 1-2 kapslar tillsammans med mat som innehåller gluten eller mjölkprodukter. Vid akut allergi eller svår kronisk överkänslighet rekommenderas istället att man helt undviker dessa livsmedel.

Glaktozym hittar du här: Glaktozyn- kosttillskott

Klicka här för att gå till shop för Hälsokost – Kosttillskott

Källa: http://www.shopping4net.se/Soek.htm?q=glaktozym

»crosslinked«



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: