Glutenfritt fiber- och proteinrikt bröd

by Mikaela Bjerring on 29 oktober, 2015 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, GI-Kost, Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, LCHF, Recept, Sockerfritt

Här är ett tips för en brödmix som är rikt på fiber och protein. Perfekt för dig som utesluter gluten ur din kost, har diabetes, följer LCHF eller som enkelt vill baka ett gott och saftigt bröd.
Proteinbröd - Sukrin brödmix som ger proteinrikt bröd

Det är ett lågkolhydratbröd som endast innehåller 1 g kolhydrater per skiva. Brödmixen innehåller rikligt med frön och kärnor av psyllium, sesam, solros, pumpa, lin och extra proteinrikt blir det från innehållet av ärtprotein. Smakar som ett mjukt och saftigt fröbröd. På grund av det rika proteininnehållet så håller det dig även mätt länge.

Brödmixen blandas med vatten och gräddas därefter i 70 minuter. Brödet blir saftigt och smakfullt, samt håller sig färskt i flera dagar.

Sukrin brödmix finns att köpa här

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Sarah november 6, 2015 kl. 09:43

Ser gott ut! jag försöka äta mindre kolhydrater så 1 g kolhydrater per skiva är ju jätte bra. 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: