Gör din egen nöt- eller mandelmjölk på några minuter

by Mikaela Bjerring on 18 december, 2014 · 2 comments

in Blogg, Hälsa, Kost

På enbart några minuter så kan du göra din egen mjölk gjord på mandel, nötter, frön, ris eller sojabönor. Maskinen gör jobbet medans du gör något annat. Det kunde inte vara lättare eller mindre tidskrävande att få en mineralrik, näringsrik och riktigt god mjölkdryck.

Gör din egen mjölk gjord på mandel, nötter, ris eller soja med Soyabella.

Så här fungerar Soyabelle

Nötterna eller vad man nu föredrar att göra mjölk av häller man i en liten behållare som placeras i den övre delen av maskinen. Vattnet häller man i den stora rostfria tillbringaren. När man sätter ingång maskinen så mixas allt och fibrerna från nötterna skiljs från vätskan, och på någon minut så har du färdig mjölk.

Med Soyabella maskinen så kan du för utom att göra mjölk även göra soppor, gröt eller använda den inbyggda kvarfunktionen till att mala kaffe eller nötter. Helt enkelt en superbra maskin som gör livet lite lättare.

Soyabella kan du köpa här

Jag hittade även en video på youtube om hur man använder Soyabella

YouTube Preview Image


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Cornellia december 19, 2014 kl. 21:34

Den är riktigt bra! Jag har en sådan då hela familjen inte kan äta laktos och det är den bästa investeringen jag gjort, supergott!

Svara

2 Anna Jansson december 19, 2014 kl. 21:37

Jag visste inte att det fanns. Den verkar ju riktigt bra.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: