Gör vardagen lite mindre stressfull

by Mikaela Bjerring on 17 december, 2012 · 0 comments

in Blogg, Kost, Livsmedel, Recept, Stress

Färdiga matkassar är något som blivit oerhört populärt de senaste åren. Det kan göra din vardag både enklare, roligare och hälsosammare genom att det inspirerar till goda och nyttiga måltider. Dessutom får du maten levererad direkt till din dörr. Detta innebär mindre stress och mer tid över till annat!

Middagsfrids matkassar

Middagsfrid erbjuder en stor variation utav matkassar. Du får även tillgång till en stor receptbank för inspiration till mat för vardag och fest. matkassarna tar även hänsyn till om du föredrar ekologiskt, laktosfritt, glutenfritt, ekonomiskt etc.

Du får en generös prova på rabatt! Så varför inte göra livet lite mindre stressfullt för dig själv eller ge bort ett presentkort till någon som du vill underlätta vardagen för!

Du kan läsa mer på: Middagsfrid

 

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: