Hair Optimizer – För starkt och tjockt hår

by Mikaela Bjerring on 28 januari, 2013 · 2 comments

in Blogg, Kosttillskott

Hair Optimizer är en ekologisk produkt som bland annat innehåller extrakt från hirs, ekologisk vetegroddsolja, mineralerna selen, zink och koppar, aminosyran L-cysteine samt vitaminerna pantotensyra (B5) och Biotin (B7).

Denna sammansättning av olika näringsämne gör Hair Optimizer till ett fördelaktigt kosttillskott vid dålig hårväxt och tillfälligt håravfall. Det ger näring till hårrötterna för att dessa ska kunna bli starka och hårväxten bättre.

Hair Optimizer - För starkt och tjockt hår

Hair Optimizer – För starkt och tjockt hår

Funktion av de olika näringsämnena i hair optimizer

  • Biotin och pantotensyra som bidrar till en normal hårväxt.
  • Selen och zink som hjälper till att bibehålla normalt starka naglar.
  • Innehåller ekologiskt extrakt från hirs (med miliacin), ekologisk vetegroddsolja och aminosyran L-cystein som är en viktig del i proteinet keratin som har betydelse för uppbyggnad av hår, hud och naglar.
  • Koppar som bidrar till hårets normala pigmentering.

Användning av Hair Optimizer
Det finns många faktorer som kan påverka kvalitén på håret. Stress, ensidig kost, klimakteriet och andra hormonförändringar. Om du upplever att ditt hår har blivit tunnare eller börjat växa långsammare kan tillskott av denna kombination av näringsämne få tillbaka den kvalité som håret haft tidigare, eller till och med få håret att bli ännu fylligare och vackrare.

Här hittar du: Hair Optimizer

KÄLLOR & REFERENSERMedica Nord – Tillverkare av Hair Optimizer: http://www.medicanord.se/visar-produkt/items/hair-optimizer.html

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Lina februari 5, 2013 kl. 17:49

Ni skriver ekologiskt. Är även hirsen ekologiskt odlad eller är det bara vetegroddsolja? Var odlas vetegroddarna?

Svara

2 Mikaela Bjerring februari 6, 2013 kl. 08:03

Enligt tillverkarna av Hair Optimizer så är det både ekologisk vetegroddsolja och ekologiskt extrakt från hirs. Var exakt vetegroddarna odlas kan du kontakta Medica Nord (Tillverkarna) om.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: