Hälsodrycken What a melon

by Mikaela Bjerring on 14 januari, 2017 · 2 comments

in Blogg, Frukt-Grönt, Hälsokost, Kost, Livsmedel, Vegansk kost

What a melon är en dryck som består av vattenmelonvatten och en skvätt citronsaft, inget annat. Helt underbart god, men det är inte allt. Vattenmelonvatten även helt fantastisk på grund av sitt rika näringsinnehåll.

What a melon - vattenmelon vatten

Vattenmelon är rik på viktiga näringsämnen

Vattenmelon är full av antioxidanter och andra viktiga näringsämnen, inklusive riboflavin, niacin, vitamin B6, tiamin, folsyra, magnesium, fosfor, pantotensyra, kalium, zink, koppar, selen, mangan, kolin och betain. Men det är vattenmelonens rika innehåll av lykopen och citrullin som gör det till ett intressant livsmedel ur hälsosynpunkt.

Naturlig källa för elektrolyter

Vattenmelonvatten är otroligt gott och uppfriskande. Det är även en naturlig källa till elektrolyter som hjälper till att återställa vätskebalansen efter träningen eller vid andra tillfällen då man förlorat mycket vätska. En bra och naturlig vätskeersättning med andra ord.

Som en nyhet i Sverige så är What a melon varmt välkommen och så vitt jag vet den enda produkten som innehåller rent vattenmelonvatten (förutom 2 % citronsaft). En glädjande nyhet för alla som älskar vattenmelon.

Återförsäljare av What a melon hittar du här

Relaterade inlägg:

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Frida januari 30, 2017 kl. 11:41

Mums! Låter ju riktigt gott!

Svara

2 Mikaela Bjerring januari 30, 2017 kl. 11:54

Riktigt gott!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: