Handgjord ekologisk deodorant i krämform

by Mikaela Bjerring on 29 september, 2015 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Att konventionell deodorant är en riktig giftbomb har jag skrivit en hel del om innan och även om betydelsen av att välja naturlig kroppsvård i övrigt. I dag tänkte jag tipsa om en ekologisk deodorant i krämform som gör ett utmärkt jobb med att hålla dig fräsch hela dagen!

Ekologisk deodorant

Dessa naturliga och ekologiska deodoranter är gjorda med få och noga utvalda råvaror – en innehållsförteckning som är kort och lättläst. Produkterna är handgjorda med omsorg av Sara Lindahl som började tillverka naturliga deodoranter när hon upplevde det svårt att hitta bra ekologiska deodoranter på marknaden – produkter som tar hänsyn till både hälsa, djur och miljön. Deodoranterna är unisex och finns i två varianter, krämdeo grapefrukt och krämdeo kokos.

Ekologisk krämdeo GRAPEFRUKT

Innehåller: ekologisk kokosolja, ekologisk majsstärkelse, bikarbonat och ekologisk grapefruktolja.

Ekologisk deodorant grapefrukt

Ekologisk krämdeo KOKOS

Innehåller: ekologisk kallpressad kokosolja, ekologisk majsstärkelse, bikarbonat samt ekologisk kallpressad jojobaolja.

Ekologisk deodorant kokos

Ta en lite klick av deodoranten och smörj in armhålan. Kroppsvärmen från fingrarna gör att kokosoljan i deodoranten smälter vilket gör den lätt att applicera. Krämdeon fungerar riktigt bra, och jag upplever att den även klarar dom där dagar då man tenderar att svettas lite extra! En ekologisk deodorant som jag definitivt kan rekommendera.

Produkterna finns att köpa på webbshoppen naturligdeo.se

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: