Härliga produkter som passar perfekt i strandväskan!

by Mikaela Bjerring on 5 augusti, 2013 · 0 comments

in Blogg, Hälsokost – Kosttillskott, Kost, Superfoods

Den svenska sommaren har i år bjudit på mycket sol och värme, många härliga dagar på stranden och ute i naturen. Det inbjudande vädret gör att man kan ta tillvara på dagarna och verkligen njuta av varje minut av tillvaron. 

Här kommer lite tips på produkter från Bodystore som passar perfekt i strandväskan!

DSC_0220 (kopia) 2

Coola sport sunscreen spf 45

Denna solskyddsprodukt är perfekt för långa, aktiva dagar på stranden! Produkten ger ett naturligt skydd och är dessutom vattenresistent. Krämen är rik på näring och har ett brett spektrum av UVA/UVB-skydd. Den innehåller ekologisk linfröolja och jättenattljusolja, som båda två innehåller rikligt med omega-3 och -6, vilket ger näring samtidigt som fuktighetsbalansen försäkras. Det ekologiska arnikaextraktet reducerar rodnad och kokosnötoljan ger fukt och förser huden med E-vitamin. Planktonextraktet bidrar till att och skydda huden mot de skadliga strålarna. Apelsinvattnet balanserar din hudton och det ekologiska bivaxet förser huden med en naturlig vattenresistens. Produkten är även oparfymerad och ofärgad vilket ger den ett extra plus. Coolas sportsolskydd ett säkert kort i strandväskan! Här hittar du Coola sport solskydd.

Vita coco – färskt kokosvatten

Vita coco innehåller färskt kokosvatten som är fritt från koncentrat, uppfriskande, hälsosamt och gott. Kokosvatten kallas även fluid of life och är känt för att återställa vätskebalansen bättre än vatten. Den kan även användas som en naturlig sportdryck, full av naturliga ämnen som hjälper kroppen att återhämta sig. Kokosvatten är en mycket bra källa för elektrolyter, så som kalium, vilket är nödvändiga för en ordentlig vätskeåterhämtning. Läs mer om Vita coco.

Ekologiska rawfood bars

Rawfood bars från superfruits, Rawbite och Getraw. Innehåller endast naturliga ingredienser så som torkade frukt, rå choklad och ekologisk kokosolja. Perfekt som ett mellanmål eller när du behöver ladda med energi.
Läs mer mer om Rawfood bars från Superfruits Raw bar , Getraw och Rawbite.

Beet It – Rödbetsjuice

Denna produkt är för den som är mer aktiv. Koncentrerad rödbetsjuice som är utmärkt att dricka innan träning. Juicen har ett högt innehåll av kostnitrat och är utan tillsatser och konserveringsmedel, vilket gör rödbetsjuice till ett populärt kosttillskott för personer som vill prestera bättre under träning. Här kan du läsa mer om Beet it.

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: