Välkommen till Passion för hälsa!

by Mikaela Bjerring- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

Vår hälsa och välmående är resultatet av våra dagliga val som påverkar oss på både kort och lång sikt. Dessa val inkluderar vad vi äter och den näring vi får i oss, hur fysiskt aktiva vi är, var vi bor, vilket typ av jobb vi har, människorna vi omger oss med, våra relationer, val av hygienprodukter och rengöringsprodukter för hemmet m.m. Det inkluderar även hur vi reagerar på livets händelser – tankar, känslor och handlingar.

Detta och mycket mer påverkar oss dagligen, vilket formar oss till dem vi är och hur vi mår. Dina vanor och livsstil idag kommer i framtiden hjälpa eller stjälpa hälsan i proportion till visdomen av dessa val. Först när man hittat sin balans och harmoni i både kropp, hjärna och själ kan man uppleva ett totalt välbefinnande och optimal hälsa och livskvalité.

Information & produkter

Till vänster hittar du en meny med olika kategorier. Där hittar du information om olika näringsämnen och hälsokostprodukter samt fakta om olika sjukdomssymtom, träningsformer, kost- och dietprogram och om mental- och personlig utveckling. På varje sida finns där även länkar till tillförlitliga återförsäljare till hälsokostprodukter.

Blogg

Jag lägger mycket fokus på bloggen som jag aktivt uppdaterar. Där skriver jag om allt möjligt som rör hälsa och vårt välbefinnande. Använd sökfunktionen eller gå till artikelarkivet på menyn om du letar efter någon specifik information. Gå till bloggen

Nyhetsbrev

I nyhetsbrevet skickar jag ut information av olika kampanjer, erbjudande, och rabatter och om vad som händer i hälsovärlden. Du kan även hålla dig uppdaterad om vad som är nytt på bloggen samt delta i tävlingar som jag regelbundet anordnar. Du välkommen att skriva upp dig för nyhetsbrevet här.

Kampanjer

Varje vecka finns där nya och mycket prisförmånliga erbjudanden på hälsokostprodukter, träningskläder och andra hälsorelaterade produkter. Se de senaste erbjudanden här.

Vill du att ditt varumärke ska synas här?

Det finns även tillfälle för dig som är företagare och erbjuder tjänster eller produkter inom hälsa och välmående att synas på Passion för hälsa. Vid intresse kontakta mig på info@passionforhalsa.se

 

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.