Hudens egna kosttillskott

by Mikaela Bjerring on 21 september, 2011 · 1 comment

in Blogg

Pycnogenol är en stark antioxidant och är ett  kosttillskott som håller huden ung och elastisk.

Kosttillskottet Pycnogenol är inte ett ”rynkmedel” som sådant, men forskare har upptäckt att det ger dig starkare och smidigare hud och bromsar hudens åldringstecken och minskar rynkor. Vi försöker alla att bevara ett ungdomligt utseende, och nu har vetenskapen gjort det lättare för oss. Forskarna har upptäckt några naturliga ämnen, som hjälper huden att återvinna sin elasticitet och styrka så du kan känna och se ung ut längre.

Vad är Pycnogenol?
Kosttillskottet Pycnogenol är ett extrakt från furuträdet Pinus maritima, som växer i Sydfrankrike. Pycnogenol tillför kroppen vissa aktiva bio-flavonoider. De aktiva flavonoiderna binder till sig kollagen-proteinet, som har betydelse för hudens elasticitet och styrka. De aktiva flavonoiderna i kosttillskottet Pycnogenol har antioxidanteffekt och ingår i kroppens samlade antioxidantförsvar. Flavonoiderna förstärker även verkan hos några av de starkaste antioxidanterna i kroppen – nämligen vitamin C, som kroppen också behöver för att bilda kollagen, samt vitamin E.

Kosttillskottet Pycnogenol Skyddar mot fria radikaler
Enligt forskarna är Pycnogenol-extraktet den starkaste antioxidanten jämfört med andra naturliga växtextrakt. Det innehåller hela 40 bioflavonoider och organiska syror. Denna kombination av flavonoider förstärker dessutom två andra viktiga antioxidanter – vitaminerna C och E – som också är aktivt involverade i cellskyddet och i bildningen av ny vävnad. Detta kosttillskott förlänger de två vitaminernas biologiska livstid och ökar därmed deras effekt i kroppen.

Pycnogenol är ett kosttillskott som har visat sig vara särskilt effektivt när det gäller att neutralisera hydroxyl-radikaler och superoxid-radikaler, som antas ha en speciellt aggressiv karaktär. Det är nödvändigt med ett starkt, naturligt försvar mot fria radikaler av detta slag för att säkra en god hälsa under hela livet.

Pycnogenol hittar du här: Pycnogenol

Klicka här för att gå till shop för Hälsokost – Kosttillskott

Läs mer om Pycnogenol här: Pyknogenol

Källor: Peter Wilhelmsson,Näringsmedicinska uppslagsboken Örtagårdens bokförlag, ISBN: 91-631-7910-5 Peter Wilhelmsson, Lev ung längre, ICA bokförlag, ISBN: 91-534-2085-3 
Hudens egna kosttillskott

Hudens egna kosttillskott

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Mae september 22, 2011 kl. 00:38

Säljer produkter för ökad livskvalitet, hälsa, diet och viktminskning.
Här hittar du superfoods, raw food, ekologisk, naturliga kosttillskott m.m.
Oavsett om du tränar eller inte, har vi som målsättning att ge dig de produkter och hjälp som just du behöver, gammal som ung.
Våra produkter:
Superfood: Acai, Chia, Chlorella, Gojibär, HampaProtein, Hampafrön, kokosolja, Maca pulver, Maqui, Spirulina, Triphala, Vetegräs.mm
Antioxidanter, Anti-åldrande, Ayurveda, Detox, Diet & Viktminskning, E-böcker, Färdiga paket, Förkylning & Immunförsvar, För henne, För honom, Hjärta & kärl, Led- & muskelbesvär, Mage & Tarm, Sport & träning, Vitaminer och mineraler.

Med 20 års erfarenhet med kost, träning och tävlingar på elitnivå vet vi hur svårt det är för många att veta vilka kosttillskott och hur du får best möjligt resultat.
Det som är viktigt är att du som kund får en bra produktbeskrivning, och hur man ska ta produkten.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: