Hur man kan avvärja en energikris!

by Mikaela Bjerring on 4 mars, 2011 · 0 comments

in Blogg

Hur man kan avvärja en energikris och få tillbaka orken?

Varje gång jag känner att en energikris är på väg tar jag magnesium, som är en annan del av den kemiska reaktion som producerar ATP. Om du tar tillskott av magnesium behöver du också ta kalcium, eftersom man påverkar halten av det ena ämnet när man tar det andra.

De rätta proportionerna är dubbelt så mycket kalcium som magnesium, så om du tar 400 mg magnesium så ska du ta 800 mg kalcium. B-vitaminerna är kända som naturens egna motmedel mot stress. De fungerar bäst tillsammans, så ta alltså ett bra B-komplextillskott varje dag. Exempel på andra tillskott som man kan komplettera med är MSM, och Karnitin.

Ta tillbaka kontrollen och ladda din kropp med näringsämnen som ger dig tillbaka energin!

Kosttillskotten hittar du här: Hälsokost – Kosttillskott

Hur man kan avvärja en energikris!

Hur man kan avvärja en energikris!

Läs mer: Energi – vitalitet

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: