Kalcium D-glukarat

by Mikaela Bjerring · 0 comments

Klicka här för att gå direkt till produkter

Kalcium D-glukarat och dess egenskaper

Glukarinsyrans kalciumsalt är en substans som tillverkas naturligt hos alla däggdjur, inklusive människan. Glukarinsyra finns även i många vegetabiler. Kalcium D-glukarat räknas inte som ett essentiellt näringsämne, men tillverkas endast i små mängder hos människan och därför är det viktigt att få i sig ämnet via kosten. Kalcium D-glukarat har en avgiftande funktion vilket främst beror på dess förmåga att öka glukoronidering och utsöndring av potentiell gifitga ämnen.

Bästa kostkällorna för Kalcium D-glukarat är:

  • Grapefrukt
  • Äpple
  • Aprikoser
  • Körsbär
  • Brysselkålgroddar
  • Alfaalfaggroddar
  • Rå brysselkål
  • Rå Broccoli


Se hela bodystores utbud av kosttillskott och hälsokost

Produkter

 KÄLLOR & REFERENSER



Peter Wilhelmsson,Näringsmedicinska uppslagsboken Örtagårdens bokförlag, sidor: 543-545 ,ISBN: 91-631-7910-5.


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa