Kondroitinsulfat

by Mikaela Bjerring · 0 comments

Klicka här för att gå direkt till produkter

Kondroitinsulfat och dess egenskaper

Kondroitinsulfater tillverkas i kroppen av D-glukoransyra och N-acetylgalaktosamin genom disackarider som i sin tur bildar kedjor av polysackarider. Polysackarider består av 95 % kondroitinsulfat och hyaluronsyra.

Nutrilenk är ett kosttillskott innehållande Kondroitinsulfat

Nutrilenk är ett kosttillskott innehållande Kondroitinsulfat

Kondroitinsulfat  stödjer ledhälsan
Bidrar till minskad nedbrytning av glykosaminoglykaner i lederna. Kondroitin verkar för att minska smärta, minska inflammation, bromsa utveckling av atros genom att ge lederna de byggstenar som behövs för att reparera sig själva samt blockerar enzymer som bryter ned leder och ökar mängden Hyaluronsyra (1)

 

Se hela bodystores utbud av kosttillskott och hälsokost

Produkter

 KÄLLOR & REFERENSER(1) Peter Wilhelmsson,Näringsmedicinska uppslagsboken Örtagårdens bokförlag, sidor: 545-547, ISBN: 91-631-7910-5.

Brattman, Steven. Natural health Bible. Prima Publishing, 2000. USA.

Jellin, Jeff. Natural Medicines Comprehensive Database. Therapeutic Research Faculty. Stockton, CA. 2003.

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa