Kroppsolja vid hudbristningar, ärr och pigmentering

by Mikaela Bjerring on 10 september, 2015 · 3 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Erase Body Oil från märket Eco Modern Essentials är en hudolja speciellt utformad för att förbättra lyster och ton samt reducera hudbristningar, ärr och hyperpigmentering. Produkten har en behaglig doft och oljan absorberas snabbt av huden som blir härligt återfuktad.

Erase body oil - vid hudbristningar, ärr och pigmentfläckar

Kroppsoljan är 100% naturlig och innehåller macadamiolja, hasselnötsolja, kokosolja, solrosolja, oliv, C-och E-vitamin samt eteriska oljor av mandarin, lavendel, neroli och frankincense. Här följer en kort beskrivning om de eteriska oljorna i Erase body Oil och dess kända egenskaper i hudvård.

  • Neroli är inom naturlig hudvård känd för att förbättra cellreperationen samt för att stödja hudens elasticitet och vitalitet.
  • Mandarin som är antiseptisk, antiviral och cellförnyande.
  • Lavendel är känd för att vara antiseptisk, inflammationshämmande, antiviral och sårläkande som hjälper till att läka utan ärrbildning. Lavendel bidrar även till att balansera talgproduktionen och stimulerar celldelningen vilket gör den till en ”hudförnyande” olja. Oljan har även en lugnande effekt vilket gör oljan effektiv vid allergiska utslag och eksem.
  • Frankincense är en sammandragande, antiinflammatorisk antiseptisk och vårdande olja. Frankincense harts har en lång historisk bakgrund och är ett mycket gammalt utvärtes läkemedel. Redan under det antika Egypten användes den i ansiktsmasker för att liva upp och föryngra huden. Idag är frankincense ofta förekommande i produkter för att motverka rynkbildning, för att stimulera och ge lyster åt trött och åldrad hy samt för behandling av hudbristningar och ärr.

Erase Body Oil masserar du in efter dusch på fuktig hud och kan användas på hela kroppen eller de områden som du vill behandla. Den kan användas varje dag för att hålla huden fräsch, förbättra hudens utseende och med fördel under graviditet eller viktnedgång för att förhindra att hudbristingar uppstår.

Här hittar du återförsäljare av alla produkter från Eco Modern Essentials

Relaterade inlägg

 

 

KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLAREgenskaper av eterisk mandarinolja: http://www.shenet.se/ravaror/eomandarin.html

Egenskaper av eterisk lavendelolja: http://www.shenet.se/ravaror/eolavendel.html

Egenskaper av eterisk neroliolja: http://www.shenet.se/ravaror/eoneroli.html

Egenskaper av frankincense: http://www.shenet.se/ravaror/eofrankincense.html

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Anna september 11, 2015 kl. 16:31

Jag har läst om produkterna innan och är definitivt sugen på att prova 🙂

Svara

2 Amanda september 11, 2015 kl. 18:22

Härligt kombination av oljor! Nyfiken att prova 🙂

Svara

3 Kerstin september 14, 2015 kl. 12:49

Ska prova! 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: