Ladda kroppen med D-vitamin

by Mikaela Bjerring on 2 oktober, 2011 · 0 comments

in Blogg, Sjukdomar - Symtom

D-vitaminbrist är inte ovanligt på våra breddgrader eftersom det produceras i huden när den exponeras för ultraviolett ljus (UVB). Detta kan bara ske under sommarhalvåret några timmar runt lunchtid då solen står högt.

D-vitamin

D-vitamin kan förhindra depressioner, högt blodtryck, diabetes, multipel skleros, autism och fibromyalgi. D-vitamin stärker immunförsvaret, minskar risken för ett flertal olika cancerformer, skyddar hjärtat, förhindrar smärta i leder, förhindrar benskörhet. Brist på D-vitamin är otroligt vanligt. D- vitamin är en fettlöslig vitamin som kroppen själv kan tillverka i viss mån i huden  när vi exponeras av sol. Men tyvärr får de flesta av oss inte tillräckligt av den varan och då är det viktigt att tillgodo se kroppens behov genom kosttillskott.

Här hittar du D-vitamin till kampanjpris och andra erbjudande!Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: