Laktoferrin

by Mikaela Bjerring · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

Laktoferrin finns rikligt i colostrum (råmjölk). Colostrum kan användas som ett dagligt tillskott och komplement till en redan näringsrik kost. Klicka här för att läsa mer om laktoferrin

Alpha Plus Colostrum Råmjölk, 70 gram (70 portioner)

Colostrum, råmjölk som kosttillskott

Colostrum är naturligt rikt på immunglobuliner och laktoferrin. Använd som ett dagligt tillskott som komplement till en redan näringsrik kost.

269 kr

Gå till butik

Alpha Plus Colostrum 120 Kapslar (60 portioner)

Colostrum kapslar rikt på laktoferrin

Colostrum är naturligt rikt på immunglobuliner och laktoferrin. Använd som ett dagligt tillskott som komplement till en redan näringsrik kost.

299 kr

Gå till butik
 

Fler kosttillskott hittar du här

Tillskott av Colostrum är rikt på laktoferrin

Funktion av laktoferrin i kroppen

Laktoferrin är ett värdefullt glykoprotein som förekommer i kroppsvätskor hos människor och djur, speciellt i bröstmjölk och i colostrum (råmjölk) från kor. Det tillhör järntransport och transferrin familjen. Laktoferrin hittas rikligast i colostrum och består av en proteindel som finns sparsamt i immunoglobuliner från vassleprotein. Laktoferrin fungerar som en prebiotika som är föda åt de nyttiga tarmbakterierna, vilket har betydelse för en frisk tarmflora och kroppens immunsystem. Tillskott av colostrum innehåller rikligt med laktoferrin. Laktoferrin kan t.ex vara mycket användbart vid akne och rosacea.

Relaterade inlägg:

 

KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLAR(1) Peter Wilhelmsson,Näringsmedicinska uppslagsboken Örtagårdens bokförlag, ISBN: 91-631-7910-5.Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa