Låt livet vara ett äventyr

by Mikaela Bjerring on 22 april, 2011 · 2 comments

in Blogg, Livsstilsförändringar, Personlig utveckling

Känner du ofta att dagarna rinner iväg och du inte hinner med annat än nödvändiga måsten? Känslan av att livet går förbi utan att du inte riktigt lever till fullo varje dag?

Misstaget man ofta gör är att inte stanna upp och tillåta sig att njuta av ögonblicket och uppskatta varje dag. Att öppna sina sinnen för de situationer och människor man möter som kan berika livet och föda nya möjligheter. Livet ger dig så mycket mer om du tillåter det att vara ett äventyr istället för en process!

Låt livet vara ett äventyr, ingen process

Låt livet vara ett äventyr, ingen process

Ibland så behöver man påminna sig om vad livskvalité verkligen handlar om…Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Emma april 22, 2011 kl. 14:23

Oftast känns det som man stressar genom livet och inte stannar upp och njuter och tar för sig av alla möjligheter!

Svara

2 Mikaela april 22, 2011 kl. 14:39

Även då man har mycket på gång och alltid fullt upp är det viktigt att tillåta sig att njuta och ta till sig av livet och alla möjligheter som kommer på vägen. Livet kan vara så underbart och härligt när man tillåter sig att njuta av det…

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: