Lev din passion!

by Mikaela Bjerring on 24 april, 2011 · 6 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Livsstilsförändringar, Personlig utveckling, Upplevelser

Framgångsrika människor har alla något gemensamt – de vågar leva sina drömmar och följa sin passion.

Passion är en lyckokänsla som håller din livsglädje levande.
 Att följa din passion gör livet meningsfullt och roligt. Utan passion dör drömmar, idéer och projekt.

Lev din passion!

Lev din passion!

Passionen finner du i dina drömmar, mål och vad som gör dig lycklig i livet. Det är en drivkraft som förenat med dina drömmar ger livsglädje och energi. Det är inte den romantiska passionen som menas här, utan den entusiasm som gör dig handlingskraftig mot dina mål. Det är en härlig och stark drivkraft som gör det möjligt att förverkliga dig själv. Passionen är en känsla som säger; ”Det här är rätt”, ”detta har betydelse för mig”, ”Jag bryr mig inte om vad andra säger”. ”Det känns så rätt att det inte går att ignorera ”. När du känner så är det omöjligt att misslyckas.

Många går igenom hela livet utan att på allvar ha känt sig passionerad för någonting. säger att ”jag trivs med mitt arbete, min relation och livet”. Men innerst inne drömmer de om att ge ”allt” för någonting, att helt och hållet uppges i någonting större än sig själva. Den tanken, den drömmen finns där för att göra till verklighet!

Passion och livsglädje har en stor inverkan på vår hälsa då inte enbart den psykologiska utan även den fysiska då vår helhetshälsa återspeglas i alla moment i livet – känslor, tankar och handlingar.

Din handling i detta ögonblick, avgör vad som kommer hända i nästa…

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 6 comments… read them below or add one }

1 Lotta april 27, 2011 kl. 16:21

Vilket härligt inlägg, känner mig full av energi nu efter jag läst detta 🙂

Svara

2 Patrik Appelquist augusti 29, 2011 kl. 08:25

Håller med fullständigt! =) Och jag följde min dröm för ca 2 år sedan, just nu lever jag min dröm. Snart startar jag ett nytt projekt som jag vill ge mig helhjärtat till.

Lycka till med dina projekt och drömmar =)

//Patrik Appelquist
Gatubarn.nu -En blogg för gatubarn i Latinamerika
http://www.Gatubarn.nu
http://www.Twitter.com/P_Appelquist
http://www.Facebook.com/Gatubarn.nu

Svara

3 Mikaela Bjerring augusti 29, 2011 kl. 08:41

Vad härligt Patrik!
Var inne på din hemsida, och vilken förebild du är, världen skulle vara bra mycket bättre med fler som du!

Önskar dig all lycka till!
Ha en underbar dag…

Svara

4 Mia november 21, 2012 kl. 10:42

Så sant så! Man måste våga leva fullt ut, och våga misslyckas och mest av allt våga lyckas!

Kram

Svara

5 Emil A november 21, 2012 kl. 10:52

Innan umgicks jag mycket med personer som inte hade så stora ambitioner. Vi hade varit vänner sedan barndomen och hade vuxit upp tillsammans. Hur mycket jag än tyckte om mina vänner och speciellt för alla de minnen vi delar så kände jag mig hämmad. Jag vill göra något med mitt liv, jag vill utvecklas och verkligen satsa på framgång inom mitt område. Det är det jag brinner för. mina vänner försökte hela tiden trycka ner mig och frågade mig konstant om jag trodde jag var bättre än alla andra enbart för att jag dela mina framgångar och drömmar med dem. Jag började må dåligt i deras sällskap, de tryckte ner mig och tog all glädje ifrån mig. Idag omger jag mig av likasinnade och öppna människor som förstår mig. Jag känner mig så lycklig nu, full av energi och kan stolt och rak i ryggen berätta för min omgivning om mina framgångar. Omge dig med människor som får dig att må bra, och ta för dig av allt livet kan ge.

Svara

6 Karin M november 21, 2012 kl. 10:53

Tack för all positiv energi du sprider 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: