Lev här och nu!

by Mikaela Bjerring on 16 april, 2011 · 1 comment

in Blogg, Personlig utveckling

Att vid tillfälle välja att ta distans till vardagen kan få en att se saker och ting tydligare. Att inse vad som egentligen är viktigt och av betydelse. Att leva för ögonblicket då gårdagen är det förflutna som aldrig kommer igen och morgondagen har du inget löfte om. Detta ögonblick just nu, är egentligen allt du har, då förändring är det enda som vi med all säkerhet vet kommer att hända.

Tiden är din dyrbaraste gåva då den aldrig kan återkallas när den väl är försvunnen och aldrig kan sparas. Ögonblicket just nu är den enda tid som existerar – det som du känner just nu och vill just nu, är vad som har en mening.

Det är de små dagliga besluten som för dig närmare eller längre ifrån 
dina drömmar. Hur du än vill leva, vara och agera i livet så måste du handla NU. Genom att säga JA till det som är viktigt i ditt liv och NEJ till det som är oväsentligt rör du dig framåt i riktning mot det du vill uppnå i livet. Använd din tid på bästa möjliga sätt.

För det är bara handling 
som gör att drömmar blir verklighet.
 Vad du gör nu, bestämmer vad du blir i nästa ögonblick. 
Varje dag är en ny början, ett äventyr att leva. 
Precis som en skulptör formar lera eller en målare som med penseldrag skapar en bild, så skapar du med varje handling du utför ditt eget mästerverk, 
ditt liv…Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Emma april 22, 2011 kl. 14:21

Jag tycker verkligen om att läsa alla dina inlägg om personlig utveckling, det är verkligen inspirerande 🙂 Tack!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: