Livet är som en illusion

by Mikaela Bjerring on 13 augusti, 2011 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Personlig utveckling

Tiden är relativ och egentligen en illusion. Livet sker i nuet och allt annat ligger på ett intellektuellt plan. Lägg det som varit bakom dig och njut av att idag är en ny dag.

Livet är som en illusion

Livet är som en illusion

Att växa som människa är en process som pågår hela livet. Om du öppnar dina sinnen inför de människor och situationer som du möter varje dag, så välkomnar du livet och dess möjligheter.
Att växa som människa är att hela tiden utveckla nya färdigheter, få nya insikter, att upptäcka mer av sig själv för att bli hel som människa.

Livets största utmaning är att omvandla det du vet till det du gör, och att utnyttja förmågan att agera efter din kunskap. Vi ser inte alltid alla möjligheter i livet. varje dag så dyker det upp nya chanser i vårt liv, men vi ser dom inte alltid då vi har skygglapparna på. Vi är som en fotbollsmålvakt som vänder ryggen till och gör allt som står i vår makt för att inte att ta bollarna med rädsla att den ska träffa oss hårt.
Alla kriser och alla problem är välsignelser som finns därför att vi ska få chansen att vakna upp och flyta med livsströmmen, istället för att desperat simma mot den.

Livet är som en illusion, det är som du ser det…

Bildkälla: commons.wikimedia.org/wiki/File:Nuvola_weather_sunny.svg


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: