Beger mig till sol, värme och Dubai

by Mikaela Bjerring on 26 mars, 2011 · 2 comments

in Blogg

Beger mig till sol, värme  och Dubai

Beger mig till sol, värme och Dubai

Påväg till sol och värm och en plats jag kallar mitt andra hem – Dubai!

Jag ska nu bege mig till varmare breddgrader och solen, till ett land utan gränser. Jag var 9 år av mitt liv bosatt i mellanöstern, närmare bestämt, Förenade Arab Emiraten.

Dubai är ett säreget ställe där öst möter väst. Ett otroligt mångkulturellt land med ex-patrioter från hela världen, som alla kommer dit med olika ambition och visioner… Det handlar om framgång, rikedom, drömmar och mål.

Bakom den glammiga ytan döljer sig dock en helt annan sida. Jag kommer en tid framöver på min blogg ta er med på en resa mellan olika kulturer. Olika metoder för att och förebygga och bota sjukdom samt för ökat välbefinnande med naturliga produkter är många och varierar ofta från land till land. Ser fram emot sol och värme och ett land jag känner som mitt andra hem.

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Ragip mars 26, 2011 kl. 13:43

Komma non gáng ocksá till Türkiet som gäst zu mir.. 🙂

Svara

2 Mikaela mars 27, 2011 kl. 06:39

Ragip! Jag kommer säkert göra en resa till Turkiet i framtiden och se vad där finns att erbjuda inom naturmedicin 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: