Nattokinas

by Mikaela Bjerring · 0 comments

Klicka här för att gå direkt till produkter

Nattokinas och dess egenskaper

Nattokinas tillverkas genom fermentering av sojabönor med hjälp av bakterien bacillus subitillis. Natto har används som livsmedel i Japan i minst 1000 år. 

Nattokinas stödjer hjärt-kärlhälsan, för det sätter igång kroppens egen förmåga att bekämpa blodproppar. Natto har liknade egenskaper som plasmin och har förmågan att lösa upp fibrin omedelbart. Nattokinas stödjer cirkulationen och ökar transport av syre till cellerna. Natto verkar även aktivera andra metaboliska enzymer och vitaminer i kroppen. Nattokinas tål temperatur förändringar, pH-förändringar och är stabil när den kommer till mag-tarmkanalen. Det stödjer personer med genetisk svaghet för blodproppar och andra hjärt-kärlsjukdomar.Se hela bodystores utbud av kosttillskott och hälsokost

Produkter

Här hittar du kosttillskott som innehåller nattokinas: Inflamino

 KÄLLOR & REFERENSERPeter Wilhelmsson,Näringsmedicinska uppslagsboken Örtagårdens bokförlag, sidor: 552-553 ,ISBN: 91-631-7910-5.

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa