Naturliga produkterna som ger huden lyster och ett gyllene skimmer

by Mikaela Bjerring on 22 augusti, 2014 · 0 comments

in Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Make up, Naturlig skönhet

Nourish hudvårdsprodukter är naturliga och ekologiska med ett härligt innehåll. När det gäller att ge huden lyster och ett gyllene skimmer är Golden Glow Face shimmer och Golden Glow Toning Soufflé från Nourish riktiga vinnare.

Nourish golden glow

Golden Glow Shimmer

Golden Glow Face Shimmer från Nourish innehåller gyllene mineralpulver som ger en underbar lyster till huden. Ta en liten mängd (ett pumptryck räcker) och applicera i ansiktet och dekolletaget och klappa in i huden. Kan bäras över eller under fuktighetskräm eller blandas i foundation. Golden Glow Toning Souffle är en återfuktande och guldskimrande produkt för resten av kroppen.

Dessa produkter ger den där hälsosamma lystern till huden och hjälper även till att dölja en ojämn hudton och åldersfläckar. Den gyllene tonen kommer från tonkabönan. Aloe Vera, Tripeptider och hyaluronsyra bidrar till att bekämpa tecken på hudskador och åldrande.

Så letar du efter produkter som ger din hud mer lyster så är dessa verkliga vinnare. Här hittar du Golden Glow Face Shimmer och Golden Glow Toning Soufflé.

Alla Nourish produkter hittar du här

 

Nourish skin care

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: