Nova Concept – Ekologiskt hela vägen

by Mikaela Bjerring on 18 augusti, 2015 · 3 comments

in Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Hårvård, Kroppsvård, Make up, Naturlig skönhet

Nova Concept är återförsäljare för en rad härliga, ekologiska och naturliga produktmärken. Make-up från märket Zao och produkter för kropp, ansikte och hår från märkena lady Green, NovExpert, Lovea och Kivvi. Här följer några tips på ett par personliga favoriter.

Ekologisk hudvård

 

Instant lifting serum

Instant lifting serum är en produkt som jag tycker gör ett mycket bra jobb med att leva upp till sitt namn. Produkten går snabbt in i huden utan att klibba. Efter applicering ser man en märkbar ökad lyster och känslan av en jämnare och lite fylligare hud. En superprodukt!

Serumet innehåller bland annat hyaluronsyra, akacia och babobabmärg, c-vitamin och extrakt från hallon, äpple, granatäpple och grönt te samt det naturliga och patenterade ämnet Novaxyline.

The Repulp Cream

Detta är en ansiktskräm som liksom serumet är från märket NovExpert. Det är en produkt med antirynk- och repulpeffekt som stramar upp huden och ger en jämnare struktur. Effekten kommer från två olika Hyaluronsyror som hjälper till att stärka hudens egna fuktreserver och ”fyller ut” fina linjer och rynkor när den absorberas av huden. Novaxyline som stärker hudens kollagen samt Myrra som stimulerar cellerna.

Kort om NovExpert

Bakom NovExpert- produkterna finns ett helt forskarteam som utvecklat det patenterade ämnet Novaxyline som de fann ha en anti-aging effekt och samtidigt motverka överkänslighet i huden.

Novaxyline är ett extrakt som utvinns från en mycket speciell marin planta som ständigt är utsatt för tidvattnet och som har ett unikt skyddssystem för att stå emot angreppen av saltvatten, extrema temperaturskillnader, UV-strålning och uttorkning.

2008 skapades NovExpert som sedan dess har tillverkat naturliga, ekologiska hudvård baseras på tre löften: rena och naturliga produkter, säkra och fria från kända allergener och konserveringsmedel och en dokumenterad effekt på linjer och rynkor genom Novaxyline.

 ZAO Makeup

Zao – Cream to powder Foundation

Zao cream to powder foundation passar dig som vill ha ett naturligt underlag, men som ändå täcker skavanker. Produkten har en krämig konsistens som ger lite lyster utan att bli blank. Den håller sig bra hela dagen vilket jag vill ge den ett stort plus för. Skulle du föredra en flytande foundation eller mineral puder så har Zao ett brett urval av make-up. Produkterna är såklart 100 % naturliga och ekologiska.

Ange rabattkod ”Mikaela” vid beställning så får du 10 % rabatt på din beställning.
(gäller till och med den 31/9-2015)

Här hittar du Nova Concept webbshop

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Magdalena augusti 20, 2015 kl. 10:28

Zao använder jag, men som flytande foundation. Tycker den är hur bra som helst och den ser väldigt naturlig ut på.

Svara

2 A. Wik augusti 20, 2015 kl. 10:35

Har det märket mascara med? Letar efter någon bra och naturlig som inte fäller.

Svara

3 Mikaela Bjerring augusti 20, 2015 kl. 11:14

Zao har mascara med 🙂 Du hittar den på samma hemsida som de andra produkterna, novaconcept.se

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: