Nutri Nick byter namn till Nick’s

by Mikaela Bjerring on 10 november, 2016 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, GI-Kost, Glutenfritt, Kost, Livsmedel

De populära Nutri Nick produkterna byter nu namn till Nick`s – Nytt namn, nytt utseende och ny smak. Jag trodde det inte kunde bli mycket bättre än Nutri Nick men nya Nick’s har verkligen visat annorlunda.

Nicks sockerfria choklad

Den sockerfria chokladen som under många år växt att bli mångas favoriter finns i en lång rad härliga smakkombinationer. Nick’s kexchoklad är dessutom glutenfri och har en krämig fyllning. Likaså är Nick’s Sport Crunch uppdaterad till smak och innehåll – 12 gram protein per bar, vitaminberikad, glutenfri och sockerfri. Perfekt som ett näringsrikt och mättande mellanmål eller som återhämtning efter träningen.

Inte att glömma chokladkakorna som finns som mörk choklad, mörk choklad med hasselnötter, ljus choklad och ljus choklad med hasselnötter. Smidiga i konsistens och ljuvliga till smaken. Underbara att äta som dom är eller använda i baket. Är du sugen på att testa den nya produkterna så kan du passa på under kampanjen som pågår denna veckan som du hittar här.

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: