Boktips – Nytt liv med riktig mat : frisk med LCHF

by Mikaela Bjerring on 20 april, 2011 · 0 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kost, LCHF, Livsstilsförändringar, Sjukdomar - Symtom, Viktkontroll

”Nytt liv med riktig mat : frisk med LCHF”  av Sofie Hexeberg  är en klar och tydlig bok, med otroligt bra tips för dig som är intresserad av LCHF-kost.

Sofie Hexeberg är läkare och kostexpert. Hon är doktor i medicin och har i sin forskning bland annat studerat den effekt som fett, fibrer och kolesterol i maten har på blodfetter och hjärtat och hjärtats funktion.

Sofie Hexeberg behandlar patienter med diabetes, migrän, psoriasis, högt blodtryck, övervikt, hormonrelaterade besvär och mycket mer genom att ordinera kost med mindre kolhydrater och mer fett. Tusentals människor har fått en bättre vardag och sluppit sjukdom och trötthet, bara genom att äta lite annorlunda. De flesta sjukdomar är trots allt i botten kostrelaterade.

Nytt liv med riktig mat, frisk med LCHF av Sofie Hexeberg

I den här boken berättar Sofie Hexeberg om några av sina patienter som har fått ett bättre liv genom de kostråd hon förespråkar. Det är också en heltäckande medicinsk handbok för dig som har förstått att en minskning av kolhydraterna i kosten är en väg till bättre hälsa.

Läkaren Sofie Hexeberg har specialiserat sig på kostfrågor, hon skriver återkommande i hälsotidningar och arbetar även med kostrådgivning åt privatpersoner. Hon är styrelsemedlem och en av grundläggarna till Föreningen kostreform vid övervikt och sockersjukdomar i Norge.

Här hittar du boken Nytt liv med riktig mat: frisk med LCHF

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: